Book Bord

Take away

menu

Små

Serveringer

  • 1. AVOCADO FRISKE RULLER (LF, GF version tilgængelig) 60,-

    Avocado, risnudler, frisk grønt, koriander, mynte, pakket ind i rispapir serveres med cremet peanut sauce – 2stk

  • 2. TRADITIONEL FORÅRSRULLER (LF, GF) 49,-

    Hjemmelavet forårsruller med hakket svinekød, judasøre svamp, grøntsager, glasnudel, pakket ind i rispapir, serveres med ”nuoc cham” – 2stk

  • 3. GRØNTSAGS FORÅRRULLER (LF, V) 49,-

    Hjemmelavet forårsruller med judasøre svamp, vandkastanjer, glasnudler og asiatiske grønt, serveres med veganske ”nuoc cham” – 2 stk

  • 4. REJER SOMMERRULLER (LF, GF version tilgængelig) 70,-

    Rejer, risnudler, frisk grønt, koriander, mynte, pakket ind i rispapir serveres med cremet peanut sauce – 2 stk

  • 6. GRILLET CITRONGRÆS SVINEKØD (LF, GF) 60,-

    Grillet vietnamesisk krydret svinekød i citrongræsmarinering, serveres med Nuoc Cham – 2stk

  • 8. KYLLING FRISKE RULLER (LF, GF version tilgængelig) 60,-

    Grillet kylling, risnudler, frisk grønt, mango, peberfrugt, koriander, mynter pakket ind i rispapir serveres med jordnødde sovs – 2 stk

  • 9. SØDE KARTOFFEL POMFRITTER (LF,GF, V) 52,-

    Sprøde søde kartofler pomrfritter serveres med chili-mayo dip

BÁNH

MỲ

  • 11. BÁNH MỲ HONNING KYLLING (LF) 74,-

    Baguette fyldt med grillet honingkylling, sprøde græskarkerner, hjemmesyltede radisser & gulerødder, agurk, korriander og purløg, med chili-mayo

  • 12. BÁNH MỲ OKSEFILET CITRONGRÆS (LF) 85,-

    Baguette fyldt med oksekød citrongræs sprøde græskarkerner, hjemmesyltede radisser & gulerødder, agurk, korriander og purløg, med chili-mayo

  • 14. BÁNH MỲ TÔTÔ (LF) 74,-

    Baguette fyldt med Vietnamesisk BBQ svinekød, sprøde græskar kerner, hjemmelavet syltede daikon & gulerødder, agurk, koriander, med chili-mayo aioli

NỘM

NỘM & POKE BOWL

  • 18. SAPA KYLLING NỘM (LF, GF) 105,-

    Klassisk vietnamesisk salat med kylling, kylling jerky, fintsnittet hvidkål og frisk grønt i en smagsfuld marinade af vineddike, fiskesauce, hvidløg, jordnødder og sesamfrø

  • 20. SPICY TUNA (LF) 135,-

    Salat med frisk tun marineret i spicy soy, shitake, sushiris, avocado, edamame,wakame, sprøde grøntsager og urter, serveres med La Tre Goma Dressing

  • 21. SESAM SALMON (LF) 135,-

    Salat med frisk laks marineret i sesam dressing,sushiris, avocado, edamame,wakame, sprøde grøntsager og urter, serveres med La Tre Goma Dressing

RISNUDDEl

Salater

  • 22. SAIGON OKSEKØD SALAT (LF) 119,-

    Oksekød i citrongræsmarinering, friske grønt, urter, syltede gule beder, risnudler, krydrede sprøde solsikkekerner, jordnødder, og løg, serveres med ”nuoc cham” dressing

  • 23. GRILLET KONGEREJER SALAT (LF) 129,-

    Risnuddel salat med grillet store rejer i sort peber sauce, serveres med frisk grønt, koriander, urter og La Tre ”nuoc cham” dressing

  • 24. AVOCADO SALAT ( LF, V, GF) 105,-

    Avocado, tofu, frisk grønt, urter, hjemmesyltede gule beder, risnudler, krydrede solsikkefrøkerner, jordnødder, og løg, serveres med ”nuoc cham” dressing

  • 25. HANOI DEN GAMLE BY (LF, GF) 129,-

    Citrongræs svinekød og sprøde forårsruller, friske urter, risnudler, krydrede solsikkefrø kerner, jordnødder, og løg, serveres med ”nuoc cham” dressing

  • 26. TÔTÔ SALMON BOWL (LF, GF) 139,-

    Grillet laks med smagfuld kokosnødssauce, friske urter, risnudler, krydrede solsikkefrø kerner, tangsalat, jordnødder, og løg, serveres med ”nuoc cham” dressing

  • 27. ĂN CHAY (LF, V) 125,-

    Sød og spicy tofu og sprøde grøntsags forårsruller, friske urter, risnudler, krydrede solsikkefrø kerner, jordnødder, og løg, serveres med ”nuoc cham” dressing

Wok

& MAin Dishes

  • 30. STEWED AND i BLOMME SAUCE (LF, GF) 139,-

    Ristet anderlår simret i kokosvand og den hjemmelavede pasta lavet af blomme sauce og vietnamesiske krydderier serveres med ris eller ris nuddler

  • 32. STEGTE NUDLER MED KYLLING (LF) 135,-

    Stegte risnudler med kylling, æg, og asiatiske grøntsager, lime, og jordnødder

  • 24. AVOCADO SALAT ( LF, V, GF) 105,-

    Avocado, tofu, frisk grønt, urter, hjemmesyltede gule beder, risnudler, krydrede solsikkefrøkerner, jordnødder, og løg, serveres med ”nuoc cham” dressing

  • 33. WOK ØKSEKØD MED SORT PEBER SAUCE ( LF) 139,-

    Stegt oksefilet med sort peber sauce og sæsonens grøntsager, serveres med ris ́

  • 34. WOK PRAWN MED TAMARIN & FERMENTET LØG SOVS (LF, GF) 139,-

    Stegte rejer, asiatiske, sæsonens grøntsager, serveres med ris

  • 35. ASIAN GREENS (LF, GF) 119,-

    Asiatiske & sæsonens grøntsager med gul bønnesauce, serveres med ris

  • 36.PHỞBÒ (LF,GF) 135,-

    Den kendte vietnamesiske nationalret med langtidssimreret oksekødsuppe, serveres med tynde skiver oksekød, risnudler, bønnespirer og friske urter

  • 37. DÌ NĂM KARAMELLISERT SVINEKØD (LF, GF) 139,-

    Langsomt simret svinekød med smagsfuld karamelsovs, serveres med salt tørret æg, hjemmesyltede grøntsager og ris

  • 38. HỘI AN KARRY KYLLING ( LF, GF) 135,-

    Smagsrig gul karry kylling, asiatiske, sæsonensgrøntsager, serveres med ris

  • 39. VEGAN KARRY ( LF, GF, V) 125,-

    Smagsrig rød karry, asiatiske, sæsonensgrøntsager, serveres med ris

  • 40. LATRE OKSE RAGOUT (LF, GF) 155,-

    Medium stærk langtidssimret oksekød i vietnamesisk inspireret sauce med citrongræs, chili, serveres med sprød baguette

  • 41. KID’S MENU (LF) 175,-

    Søde kartoffel pomfritter & Honning kyllingeboller.

Extras

  • Lychee Kombucha 39,-
  • Mango Kombucha 39,-
  • La Tre Lemonade 35,-
  • Spicy Soya 10,-
  • Nuoc Cham 10,-
  • Chili-mayo 10,-
  • Ris 20,-
  • Ris Nudler 20,-
  • Baguette 20,-
  • Kød 35,-
  • Grøntsager 25,-
  • Rejer 35,-
  • Chili Sauce 10,-
  • Vegansk Nuoc Cham 10,-
  • Jordnødde Sauce 10,-
  • Ananas Chili Dyp 10,-
  • Hoisin Sauce 10,-